ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (451)

«Μα υπάρχει διάφανο κέικ;», σάς ρωτάμε και προτού μας απαντήσετε, σάς λέμε ναι! Μάλιστα, αυτό το κέικ πέρα από διάφανο, είναι φτωχό σε θερμίδες και είναι και vegan! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η μαγειρική δεν είναι για όλους, ωστόσο, ευτυχώς για πολλούς από εμάς, υπάρχουν συνταγές που γίνονται εύκολα και γρήγορα. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και τα Σαρακοστιανά πιάτα έχουν την τιμητική τους! Λαγάνα, χαλβάς, ταραμοσαλάτα, είναι αναμφίβολα οι «βασιλιάδες» του τραπεζιού που θα καταναλωθούν με όρεξη. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
To κουνέλι είναι αγαπημένο έδεσμα της παριανής παραδοσιακής κουζίνας και ιδίως παλαιότερα, αποτελούσε κοινό κρέας για μια οικογένεια καθώς ήταν οικόσιτο ζώο με εύκολη αναπαραγωγή. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πολλοί το θεωρούν ταπεινό φαγάκι, εύκολο, οικονομικό και γρήγορο. Δεν κάνουν λάθος. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
•Για τέλειες χειμωνιάτικες μαρμελάδες γεμάτες άρωμα και γεύση, πολύ σημαντικό είναι να επιλέξουμε αρωματικά φρούτα, πορτοκάλια, λεμόνια, μανταρίνια, γκρέιπ φρούτ, περγαμόντο κλπ. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Από τα πιο όμορφα παραδοσιακά πιάτα της Πάρου είναι τα γεμιστά καλαμαράκι με ρύζι και μυρωδικά. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Συνηθίζουμε να συνοδεύουμε τα κρεατικά ή τα πουλερικά μας με πατάτες, λαχανικά ή ζυμαρικά, φτιάχνοντας στην κατσαρόλα ή στο φούρνο μας, εξαιρετικά, ολοκληρωμένα πιάτα, για ολόκληρη την οικογένεια. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πεντανόστιμη τυρόπιτα με πλούσια κρέμα και 2 διαφορετικά τυριά. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τι λέτε για ένα κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος, τόσο νόστιμο και τόσο τρυφερό που θα ξετρελάνει όσους το δοκιμάσουν! Φανταστική συνταγή (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ελάχιστοι είναι εκείνοι που μπορούν να αντισταθούν στο γλυκό μιλφέιγ! Ενταγμένο στην ελληνική ζαχαροπλαστική τέχνη, το αγαπημένο γλυκό έχει ωστόσο γαλλικές ρίζες όπως μαρτυρά και η ονομασία του που στα γαλλικά σημαίνει «χίλια φύλλα». (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το ψωμί είναι μια συνταγή που κέρδισε και πάλι τη θέση που της αξίζει στην κουζίνα των Ελλήνων. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos