deyap new 252

calypso new 256

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (659)

Η Μελόπιτα είναι ένα πλούσιο ανοιξιάτικο γλυκό φτιαγμένη με φρέσκο ανθότυρο. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μια πίτα με κολοκύθα βγαλμένη κατευθείαν από την ελληνική παράδοση. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά για έξι άτομα: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Γλυκάνετε τη μέρα σας, δημιουργώντας μια σπιτική πάστα φλόρα που θα γίνει ανάρπαστη! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά για 6 τεμάχια: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πεντανόστιμες σοκολατένιες μπουκιές για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα κομμάτι σοκολάτα. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μάς φτιάχνει γαύρο πλακί με λαχανικά, κάπαρη και ελιές (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα καλλιεργούμενα μανιτάρια είναι πολύ δημοφιλή καθώς συνδυάζουν νοστιμιά και διατροφικές αξίες, με χαμηλό σχετικά κόστος. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δείτε παρακάτω τα υλικά και την εκτέλεση (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μια υπέροχη συνταγή από τον Βαγγέλη Δρίσκα. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σιμιγδάλι, σιρόπι και μνήμες που μοσχοβολούν γιορτές και οικογενειακές στιγμές. Το ρεβανί ή ραβανί και το σάμαλι είναι δύο (ή μάλλον τρία) από τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, που όμως συχνά μπερδεύουμε μεταξύ τους. Σερβίρονται κομμένα σε ρόμβους ή τετράγωνα και είναι «λουσμένα» με χρυσαφένιο, λεπτόρρευστο σιρόπι. Κι όμως, η ιστορία, η σύνθεση και η γευστική τους ταυτότητα τα ξεχωρίζουν. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos