Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 35, 21, 32, 3, 8 και Τζόκερ το 12.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο συγγραφέας του αγαπημένου μας βιβλίου “Σασμός”, κάθισε στον καναπέ του Studio 4 και μίλησε με τους παρουσιαστές για την ιστορία που σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Κατηγορία LIFESTYLE

Δεν αμφισβητείται πια, ότι δεν έχουμε ακόμα τελειώσει με το μέτωπο της πανδημίας στη χώρα μας. Αιτία, τα αυξημένα πανελλαδικά κρούσματα το τελευταίο 15ήμερο και η ανοδική τροχιά των νοσηλειών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ζήτηση και οι τιμές των εισιτηρίων για την κωμική περιοδεία του Κρις Ροκ έχουν αυξηθεί από τότε που τον χαστούκισε ο Γουίλ Σμιθ στην απονομή των Όσκαρ, το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται μπροστά σε μια έξαρση των κρουσμάτων της μετάλλαξης Omicron - Πολλοί ειδικοί, πάντως, εξέφρασαν αντιρρήσεις κι έτσι ο FDA διευκρινίζει ότι η τέταρτη δόση θα είναι προαιρετική

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάβαμε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου από το Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου το οποίο και δημοσιεύουμε:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 28.933, εκ των οποίων 32 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία την ερχόμενη Τετάρτη 6 Απριλίου, καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε τη συμμετοχή της στην κηρυχθείσα 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ για τη συγκεκριμένη ημέρα. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos