×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr

Όπως μας δήλωσε σήμερα 25 Νοεμβρίου στο psts.gr  ο Δήμαρχος Σίφνου κ. Ανδρέας Μπαμπούνης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας από την πρόσφατη καταστροφική κακοκαιρία που έπληξε το νησί της Ρόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειακός συνδυασμός «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ετήσια Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στη λέσχη του Συλλόγου Λευκιανών Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένας γιατρός για ολόκληρο το νησί  - Τρείς φορές την εβδομάδα πλοίο από 1η Οκτωβρίου με πάνω από 7 έως 8 ώρες για να φθάσει στο Πειραιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στη Σύρο, το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, για

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 15:40

Διεθνής προβολή της Πάρου

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πάρου, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προβολή του νησιού, συμμετείχε ενεργά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα  kite surfing

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 15:33

Κενά εκπαιδευτικών στις Κυκλάδες

Δύο μήνες έχουν περάσει από την έναρξη του σχολικού έτους και πολλά σχολεία του νομού μας παρουσιάζουν σημαντικές ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 15:32

Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα 30/11 και 1/12/2013

Συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 30/11 και 1/12 2013 τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Κυκλάδων. Η ΕΠΣ Κυκλάδων ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα των αγώνων. Οι αλλαγές, εάν υπάρξουν, στις ημερομηνίες και ώρες των παιχνιδιών θα ανακοινωθούν από την ΕΠΣ Κυκλάδων μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos