×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr

...στην Κάλυμνο, στη Σύμη και στην Ψέριμο, εξαιτίας της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Django: Ο Τιμωρός (αγγλικά: Django Unchained) είναι αμερικανικό γουέστερν, παραγωγής 2012 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Κουέντιν Ταραντίνο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και προσπαθώντας  να δώσουμε λίγο χρώμα και χαρά στη μουντή  καθημερινότητά μας, προγραμματίσαμε τις παρακάτω εκδηλώσεις και ελπίζουμε στην παρουσία και στη συμμετοχή σας:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τις αρνητικές εξελίξεις στο θέμα της ακτοπλοΐας και της υγείας και με δεδομένο ότι το νησί της Σίφνου βρίσκεται πλέον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης από την ελλιπή ακτοπλοϊκή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 19:44

Μείωση ασφαλιστικών εισφορών

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο των Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων Μικρών

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την τελευταία ταινία του κορυφαίου δημιουργού Quentin Tarantino «Django ο Τιμωρός», ένα φόρο τιμής στα γουέστερν σπαγγέτι και όχι μόνο, θα προβάλλει η Κινηματογραφική Λέσχη του ΝΗΡΕΑ την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, στις 19:30.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανακοίνωσε το πρόγραμμα των αγώνων μπάσκετ για τα πρωταθλήματα Κυκλάδων που θα διεξαχθούν στις 28/11, 30/11 και 1/12/2013.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στα... άκρα οδηγείται η μετωπική αντιπαράθεση του Αδ. Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, με βαρύτατες καταγγελίες εκατέρωθεν, προαναγγέλλοντας ένα καυτό διήμερο εν όψει και της αυριανής ψηφοφορίας στη Βουλή για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε στα τουρκικά παράλια απέναντι από τη Σύμη και οι αρχές εξετάζουν αν πρόκειται για τον καθηγητή από τη Ρόδο, που παρασύρθηκε απο χείμαρρο στη διάρκεια της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε το νησί την περασμένη Παρασκευή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 22.20 χθες στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Τεμπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos