×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου στις 20/11, αποκαταστάθηκε η αναγραφή της λέξης ΗΡΩΑΣ πάνω στην τιμητική πλακέτα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Υπουργός Υγείας  κ. Άδωνης Γεωργιάδης έκανε αποδεκτή την πρόταση του Βουλευτή Κυκλάδων Παναγιώτη Ρήγα για τον διοικητικό διαχωρισμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 20-11-2013 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 49χρονος ημεδαπός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, την Πέμπτη (21-11-2013), στην περιοχή των Κυκλάδων θα επικρατήσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έχουμε τα ακόλουθα στοιχεία όσον αφορά τον υετό του Οκτωβρίου και Νοεμβρίου μέχρι 20/11.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 14:30

Μπάσκετ: Το πρόγραμμα 21, 23 και 24/11/13

Η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων ανακοίωσε το πρόγραμμα των αγώνων μπάσκετ Κυκλάδων για τις 21, 23 και 24 Νοεμβρίου 2013. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μέσω ψηφίσματος, που εστάλη στα ΜΜΕ προς δημοσίευση, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου παίρνει θέση σχετικά με την επερώτηση της Βουλευτού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την επιστολή μας αυτή θέλουμε να σας κάνουμε γνωστή την αναγκαιότητα της επισκευής του υπάρχοντα προβλήτα στην θέση «Πέρα Μεριά» στην Παροικιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με παρέμβασή  του κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ  Παναγιώτης  Ρήγας 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με το κλιμάκιο της τρόικας συναντήθηκε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αιχμή τις 4.000 απολύσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν εντός του 2013.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos