×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr

Σε «ανακατασκευή υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ - βόλεϊ του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Δήμου Αντιπάρου» με πρόχειρο διαγωνισμό προχωράει ο Δήμος Αντιπάρου. Ο προυπολογισμός του έργου είναι 58.000,00 ευρώ με αναθεώρηση και Φ.Π.Α.. Περισσότερες λεπτομέρειες στην περίληψη διακήρυξης πρόχειρου διαγωνισμού με ημερομηνία 20-11-2013 που ακολουθεί:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 20:02

Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση στη Σίφνο

Μετά τις αρνητικές εξελίξεις στο θέμα της ακτοπλοΐας και της υγείας και επειδή το νησί μας βρίσκεται πλέον σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καλούμε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 19:55

Η Γ.Γ Α.Δ.Α κ. Καλογήρου στη Νάξο

H Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου  συμμετείχε  σήμερα σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Νάξου παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη, του Δημάρχου Νάξου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής, στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, εξυπηρετεί 3.051 άτομα. Αν εφαρμοστεί η πολιτική της συγκυβέρνησης τότε ο αριθμός των διοικητικών υπαλλήλων που θα απομείνουν στο τμήμα για να υποστηρίζει τη λειτουργία του είναι...μηδέν. Κανένας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 19:47

Σύλλογος Γυναικών Πάρου "Αρηΐς"

Οι Κάτοικοι , επισκέπτες της Πάρου αλλά και φίλοι του εξωτερικού ,οπλισμένοι με Αλληλεγγύη στηρίζουν την πρωτοβουλία ΨΩΝΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΩ , του Συλλόγου Γυναικών Πάρου «Αρηις».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας στην Βουλή, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης δήλωσε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 16:38

Ο Δήμος Σίφνου αναζητά γιατρό

Παρακολουθήστε την τοποθέτηση του Δημάρχου Σίφνου για το ζήτημα της Υγείας(έλλειψη γιατρών και κίνητρα που δίνει ο Δήμος Σίφνου)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε σώμα συγκροτήθηκε χθές το βράδυ το νέο Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου "Αρχίλοχος" όπως προέκυψε από τις εκλογές της Κυριακής 17 Νοεμβρίου.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου στη Σύρο, μέσα από τη λειτουργία του οποίου θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης των οικονομικά αδυνάτων πολιτών προσανατολίζεται

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κατόπιν επίκαιρης ερώτησης του Νίκου Συρμαλένιου, δέσμευση στη βουλή του Υφυπουργού Αθλητισμού ότι δεν θα κλείσει η Σχολή Μαρμαρογλυπτικής στον Πάνορμο Τήνου»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos