×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parianostypos.gr, η άγκυρα που ανελκύστηκε από το βυθό της Αλυκής στις 11 Νοεμβρίου αποτελεί ένα εύρημα σημαντικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την παρουσία της Πάρου στην έκθεση Philoxenia στη θεσσαλονίκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην 29η Διεθνή Τουριστική Έκθεση συνεχίζει τις δράσεις προβολής του Αιγαιακού Τουριστικού προϊόντος η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πιο συγκεριμένα συνελήφθησαν:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και την αλήθεια θα έρθει για μια ακόμη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ για ένα θέμα που αφορά τις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού Πάρου, ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, έχουμε τα ακόλουθα στοιχεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από επικοινωνία του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας με το Δήμο Σίφνου, ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι το δρομολόγιο του Ε/Γ-Ο/Γ  Άγιος Γεώργιος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με φόντο τις πρωτόγνωρα θετικές -για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τις θυσίες των πολιτών- δηλώσεις της κυρίας Ανγκ. Μέρκελ, πραγματοποιείται σήμερα η κρίσιμη από κάθε πλευρά συνάντηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά με τη Γερμανίδα καγκελάριο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπράβος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 28χρονο Τάσο Ντούπη, πατέρα ενός μικρού παιδιού, όταν πήγε μαζί με φίλη του να διεκδικήσει δεδουλευμένα από ιδιοκτήτη εστιατορίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013 10:53

Στο κράτος οι επιστολές του Κολοκοτρώνη

Οι δύο ιστορικές επιστολές του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, οι οποίες επρόκειτο να δημοπρατηθούν χθες το βράδυ από τον οίκο Πέτρου Βέργου, περιέρχονται τελικά στο ελληνικό κράτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos