Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και του Λυκείου Νάουσας ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό την επαγρύπνηση και ενεργοποίηση όλων των γονέων και κηδεμόνων της Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η Κρατική ιοίκηση της Περιφέρειας Khmelnytsk της Ουκρανίας βασισμένες στην συνεργασία και την φιλική φύση των σχέσεων μεταξύ Ουκρανίας και Ελλάδος,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα προβλήματα μνήμης τα ακούμε όλο και πιο συχνά. Οι δυσχερείς συνθήκες μας κάνουν να ανησυχούμε ακόμα περισσότερο για την κατάσταση της ψυχικής μας υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Κυκλάδες λειτουργούν τέσσερα (4) Κέντρα Προώθησης στην Απασχόληση (Κ.Π.Α. 2) του ΟΑΕΔ, τα οποία εξυπηρετούν 20 από τα 24 κατοικημένα νησιά των Κυκλάδων. Μαζί με τις αντίστοιχες υπηρεσίες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη ΓΑΔΑ κρατείται και ανακρίνεται, ο αλλοδαπός -κατά δήλωσή του Ιρανός- ο οποίος τραυμάτισε με μαχαίρι λίγο πριν τις 11 το πρωί τη γραμματέα της 28ης ανακρίτριας στο κτίριο 10 της Ευελπίδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εφ' όλης της ύλης αντιπαράθεση μεταξύ της κυβέρνησης συνεργασίας και του ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε χθες η Κουμουνδούρου με αφορμή την εκκένωση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 12:07

Η ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς

Στην προστασία της κύριας κατοικίας όσων πραγματικά βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση αλλά και στη διενέργεια πλειστηριασμών για περίπου 15.000 «μπαταχτσήδες» προχωρά η κυβέρνηση από το νέο έτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πρωτότυπη μουσική περφόρμανς που συνδυάζει την όπερα με τη μόδα, θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι κολοσσοί του διαδικτύου Microsoft, Google και Facebook ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια προσπάθεια να καταστήσουν ασφαλέστερο τον κυβερνοχώρο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos