Αύγουστος 2018 - Psts.gr

«Η Επιτροπή δεν θα προτείνει να παραμείνει σε ισχύ η θερινή ώρα, αλλά μόνο να καταργηθούν οι δύο αλλαγές ώρας που γίνονται κάθε χρόνο» διευκρίνισε εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 16:55

Ένας Άγγελος της Victoria Secret στη Σύρο

Πολλοί είναι οι διάσημοι του εξωτερικού που έχουν επιλέξει την Ελλάδα για να απολαύσουν το καλοκαίρι τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες που συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου την Τετάρτη 29/8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 30-08-2018 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 25 και 30 ετών οι οποίοι λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 15:16

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Σύρο

Την 30-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις ποινικών δικαστηρίων με συνολική ποινή φυλάκισης -3- ετών και -1- μηνός για οφειλές προς το δημόσιο, ασφαλιστικές εισφορές και παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την κατάργηση της χειμερινής ώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα προτείνει σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία που αγγίζει το 100% κάθε χρόνο, 33 χρόνια εμπειρίας στην διδασκαλία και Μasters δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Η.Π.Α. αποτελούμε εγγύηση επιτυχίας, συνέπειας και άριστων αποτελεσμάτων στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή (31/08) σήμερα, αφήνουμε πίσω μας ακόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στα εγχώρια πρωταθλήματα, έχοντας ξεχωρίσει τρεις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 04/09/2018 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 49

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos