

Στο τέλος του αγώνα οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού προέβησαν σε σοβαρές καταγγελίες κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου λέγοντας ότι ο επικεφαλής του Παναθηναϊκού έκανε χειρονομίες και προσέβαλε μέλη της οικογένειάς τους
Η Γκρέτα Tούνμπεργκ και άλλοι 11 ακτιβιστές απέπλευσαν για τη Γάζα με πλοίο που έχει στόχο να «σπάσει την πολιορκία» του Ισραήλ στην κατεστραμμένη περιοχή, δήλωσαν οι διοργανωτές.
Πέρασαν μόνο 48 ώρες και όμως η εικόνα στο παρκέ ήταν τόσο διαφορετική. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, έφτασε να προηγείται μέχρι και με 20 πόντους και πέτυχε αυτό που ήθελε απέναντι στον Παναθηναϊκό (91-83), στο Game 2 της σειράς των τελικών της Stoiximan GBL.
«Επτά δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ: αυτό είναι το εκτιμώμενο κόστος για την εχθρική στρατηγική αεροπορία» σύμφωνα με την SBU
Μέσω της αξιοποίησης, μεταξύ άλλων, της Τεχνητής Νοημοσύνης, «ζωντανεύει» για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο η μορφή του αποστόλου Παύλου.
Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!
Μέλος του μητρώου
ONLINE MEDIA
Επικοινωνία