Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Νέα τροπή φαίνεται να παίρνει το θρίλερ που εκτυλίσσεται στο Κυκλαδίτικο νησί. Ανάστατη η Φολέγανδρος από τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα και ο σύντροφός της, παραμένει εξαφανισμένος από προσώπου γης…

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εφαρμογή τέθηκε από τις 6 το απόγευμα στη Μύκονο το μέτρο της απαγόρευσης μουσικής στα καταστήματα εστίασης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξονυχιστικούς ελέγχους στα έγγραφα που πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους όσοι πρόκειται να αναχωρήσουν με πλοίο από την Πάρο, κάνουν τις τελευταίες δύο μέρες στελέχη του Λιμενικού στο λιμάνι του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.562 , εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη στιγμή που το μεσημέρι του Σαββάτου (17.07.2021) ανακοινώθηκε το lockdown στη Μύκονο, η μοναδική αντίδραση που «άκουγε» κανείς από τους ανθρώπους του νησιού ήταν οργή και αγανάκτηση. Κοινώς, είναι στα «κάγκελα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες ο αριθμός κρουσμάτων της νόσου Covid – 19 «σκαρφάλωσε» στην Πάρο σε διψήφια νούμερα εντάσσοντας το νησί στο «πορτοκαλί» επίπεδο αυξημένης επιτήρησης, σήμανε «καμπανάκι» συναγερμού στον πληθυσμό ο οποίος σπεύδει πλέον μαζικά στο Κέντρο Υγείας για να εμβολιαστεί. Οι εικόνες αναμονής του κόσμου μιλούν εξάλλου από μόνες τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 16:16

Έκτακτη στελέχωση Α.Τ. Πάρου

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε από τον Διοικητή του Α.Τ. Πάρου κ. Κ. Μποζίκη, η Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, κατά την επίσκεψή της, σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου στο Αστυνομικό Τμήμα Πάρου, το Α.Τ. Πάρου, μετά από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη ενισχύεται εκτάκτως –για μικρό χρονικό διάστημα-με επιπλέον δύναμη που ανέρχεται στους 6-7 Αστυνομικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aρκετές αποκαλύψεις έκανε ο γνωστός ηθοποιός, Γιώργος Σουξές σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Κατηγορία LIFESTYLE

Την 16-07-2021 συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 51χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos