Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Μια όμορφη και ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, ανάλογη με το κλίμα των Άγιων Ημερών που έρχονται πραγματοποιήθηκε στον Πρόδρομο το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές ομιλίες του ΑΤ Πάρου στα σχολεία μας για θέματα τροχαίων ατυχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώσεις από την Αστυνομία αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες, το αργότερο ως το πρωί της Τρίτης, ανατρέποντας πλήρως τα αρχικά σενάρια που είχαν αναπτυχθεί για τον «Όλιβερ», το 8χρονο χάσκι που πέθανε στην Αράχωβα από ανακοπή, έπειτα από κακοποίηση που υπέστη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι άνδρες του ΑΟ Πάρου υποδέχθηκαν τον ΑΠΑΣ, βασικό ανταγωνιστή για τη δυάδα και κατάφερε να πάρει τη νίκη, αποκτώντας μάλιστα στο τέταρτο δεκάλεπτο και διαφορά 19 πόντων που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 18/12/2023 και ώρα 19.00΄

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 18:54

Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 15-12-2023 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 09-12-2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 59χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 15/12/2023 και ώρα 11:00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Μαρπησσαικός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο του και είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλο το 40λεπτο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos