Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Γιορτινή «πρώτη» για την Πάρο ήταν η όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αλυκή το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Φάρλι έγινε 4 ετών και την περίμενε μία τούρτα – Πώς καθησύχασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τους φιλόζωους για το γλυκό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Euro 2024 (14/6-14/7/2024), πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συναυλιών «Elbphilharmonie» στο Αμβούργο και έβγαλε κάποια γκρουπ… φωτιά. Σε περίπτωση που τα καταφέρεις στα playoffs, η Εθνική ποδοσφαίρου θα αντιμετωπίσει Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κρατητήριο του Α.Τ. Πάρου βρίσκεται πρώην αστυνομικός που είχε απασχολήσει με τις πράξεις του την κοινωνία του νησιού στο πρόσφατο παρελθόν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida.gr, κατά τις εκτιμήσεις της εταιρείας Elxis που εδρεύει στην Ολλανδία, η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παγκοσμίως πόλους έλξης για αγορά εξοχικής κατοικίας από ξένους καθώς 3 περίπου εκατομμύρια Ευρωπαίοι αναζητούν αυτή τη στιγμή να αγοράσουν εξοχικό σπίτι σε δημοφιλείς περιοχές της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι βέβαιο ότι η κοινοβουλευτική μας δημοκρατία δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς ένα «σοβαρό» και ισχυρό κόμμα αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch επισημοποιεί την ανάδειξη της Ελλάδας στην επενδυτική κατηγορία από την πλευρά της πιστοληπτικής αξιολόγησης. Είναι μια μεγάλη εθνική επιτυχία!» δήλωσε ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προβλέποντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από κεραυνούς, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην λειτουργία μιας επιχείρησης είτε πρόκειται για ένα μπαρ ή ένα ξενοδοχείο. Εφόσον δεν υπάρχει κάποιος dj που να ασχολείται, οι περισσότερες από αυτές επιλέγουν τις δημοφιλείς πλατφόρμες στις οποίες, πληρώνοντας ένα μηναίο ποσό έχουν τη δυνατότητα να παίζουν τα τραγούδια που τους παρέχουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για την προσπάθεια της Τουρκίας να κάνει «περισσότερους φίλους και λιγότερους εχθρούς» μίλησε ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στην επικείμενη επίσημη επίσκεψή του στην χώρα μας ενόψει του ελληνοτουρκικού Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας που θα γίνει στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos