Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Με απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στην ΕΛ.ΑΣ. για τον θάνατο του υπαρχιφύλακα Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης εν ώρα καθήκοντος, στις 7 Δεκεμβρίου, στου Ρέντη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευρωπαίοι ηγέτες αποχαιρετούν τον Ζακ Ντελόρ, κάνοντας λόγο για έναν οραματιστή, έναν μεγάλο αρχιτέκτονα της Ευρώπης, που την έκανε πιο δυνατή και την οδήγησε προς μια αληθινή Ένωση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τρένο» πάει ο Προϋπολογισμός 2024 και πάει να κλείσει με τις καλύτερες προοπτικές για το έτος!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 14:38

Συλλήψεις στη Σύρο

Σχηματίσθηκε δικογραφία για Φθορές στη Σύρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» (παρ.1 άρθρο 67 Ν.3852/10, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του Ν.4555/18, και εγκύκ. αρ. 374/ΑΠ 39135/30.05.2022)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στόχος ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γενέτειρα της Σακίρα, Μπαρρανκίγια, την τίμησε με ένα άγαλμα ύψους 6 μέτρων. Ο καλλιτέχνης Yino Márques το δημιούργησε έτσι ώστε να παραπέμπει στην πιο δημοφιλή χορευτική κίνησή της, μέσα από το βίντεο κλιπ του «Hips Don't Lie», του 2005.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο Ρίτσαρντ Ρομάνους, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ και συγγραφέας πέθανε σε ηλικία 80 ετών. Ο Ρομάνους έμενε τα τελευταία χρόνια στη Σκιάθο, αναπτύσσοντας μια στενή φιλία με τους κατοίκους του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί στην Καλαμάτα, όταν κατέπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής αεροπορίας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο πιλότος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών που έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos