Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Μια συνέντευξη γεμάτη ιστορίες, όπως ο ίδιος το συνηθίζει, έδωσε στην εκπομπή ΕΡΤ TALKS και τον δημοσιογράφο Απόστολο Μαγγηριάδη ο συγγραφέας και πολιτικός Μίμης Ανδρουλάκης, με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του με τίτλο «Κάτω από τις στάχτες».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για πρώτη φορά, όπως επισημαίνει το υπουργείο, κάθε καταναλωτής «θα ξέρει με ακρίβεια τι πληρώνει στον πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και σε ποιο είδος τιμολογίου βρίσκεται»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος οι Οικονόμου, Φλωρίδης, Βρούτσης, Παπασταύρου, Σκέρτσος και Μπρατάκος - «Οι αλλαγές του Ποινικού Κώδικα θα λύσουν σε μεγάλο ποσοστό την κατάσταση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - «Δεν έχουμε αυταπάτες ότι θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα δια μαγείας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η Ελλάδα επέστρεψε στην κανονικότητα και αυτό για εμάς, φυσικά, είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Αντιπάρου μας προσκαλεί σε ένα μαγευτικό γιορταστικό διήμερο για μικρούς και μεγάλους, στη Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα, με εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στην πλατεία της Αντιπάρου από τις 17:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεγράφη η εγκύκλιος για την αύξηση των κύριων συντάξεων κατά 3% από 1/1/2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κοινότητα Αρχιλόχου, ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Μώλου – Τσουκαλιών – Γλυφάδων «Πρόοδος – Ανάπτυξη» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Σκόπας ο Πάριος», μας προσκαλούν στο έναυσμα για τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου, η Κοινότητα Κώστου και ο ΜΕΑΣ Κώστου, μας προσκαλούν σε εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 14:43

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου την13 -12-2023, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα11:00΄ π.μ. , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos