Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Δημοσιεύθηκε σήμερα (29.12.2023) η πρώτη προκήρυξη που αφορά την στελέχωση των Διοικήσεων των επτά Υγειονομικών Περιφερειών (Υ.Πε) της χώρας. για την «Επιλογή Διοικήσεων των Φορέων του Δημοσίου και Ενίσχυση της Αποτελεσματικότητάς τους» από το Υπουργείο Εσωτερικών (ΥΠΕΣ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρατηρείται αυξημένη κυκλοφορία του κορονοιού καθώς και άλλων ιών του αναπνευστικού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τους διεθνείς διαιτητές ποδοσφαίρου συναντήθηκε ο Υπουργός Αθλητισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον αριθμό των Γάλλων συνταξιούχων που επιλέγουν να ζήσουν στο εξωτερικό να έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 10 χρόνια, ξεπερνώντας πλέον το ένα εκατομμύριο, η γαλλική Le Figaro αναφέρει ότι Ελλάδα και Κύπρος είναι ανάμεσα στις χώρες που έχουν θέσει σε εφαρμογή ελκυστικά φορολογικά μέτρα για να προσελκύσουν ξένους συνταξιούχους που επιθυμούν να μειώσουν τη φορολογική τους επιβάρυνση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυλαία μετά από 102 ολόκληρα χρόνια πέφτει σήμερα στον ιστορικό κινηματογράφο ΙΝΤΕΑΛ, που από το 1921, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία του στην οδό Πανεπιστημίου, στο κέντρο της Αθήνας, έχει υποδεχθεί και διαμορφώσει ολόκληρες γενιές σινεφίλ και θα λείψει πολύ από τους σύγχρονους λάτρεις του σινεμά στο κέντρο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 18:45

Λιάνα - Εύα Αμούτζα: Πέθανε το μοντέλο

Η Λιάνα - Εύα Αμούτζα, μοντέλο και επιχειρηματίας, έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάτω από το νερό βρίσκονται πολλές περιοχές της Κάτω Σαξονίας με τις γερμανικές αρχές να επιστρατεύουν άρον - άρον τον στρατό της χώρας - Bundeswehr - για να βοηθήσει την κατάσταση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντεκα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκαν χθες το βράδυ σε επίθεση κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού, η οποία αποδίδεται στο Ισραήλ, σύμφωνα με τον αραβικό ενημερωτικό ιστότοπο Al-Arabiya.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos