Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Ισχυρή έκρηξη από φιάλη υγραερίου σημειώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Ρήγα Φεραίου στις Συκιές, στη Θεσσαλονίκη, με τον 25χρονο ένοικο να τραυματίζεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια μεγάλη και εντυπωσιακή γιορτή στην καρδιά της πόλης της Αθήνας, θα υποδεχθεί ο δήμος το 2024, υπό τους ήχους της μουσικής και των τραγουδιών του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Μαρίνας Σάττι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος. Αρχές της πέμπτης δεκαετίας του 20ου αιώνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αγαπημένος τραγουδιστής του έρωτα Γιάννης Πάριος, γνωστός για το ήθος και την ευαισθησία του, συγκλόνισε μιλώντας για τον λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά που «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελλάδα με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού καθώς και την υποπαραλλαγής JN.1, της γρίπης και του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού – RSV, με τον ΕΟΔΥ να κάνει συστάσεις για τη χρήση μάσκας στα ΜΜΜ, τους κλειστούς χώρους και τα νοσοκομεία και τους ειδικούς να προειδοποιούν πως η έξαρση θα συνεχιστεί και μετά τις γιορτές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κορύφωση της έξαρσης της Covid-19 που ξεκίνησε στα μέσα Νοεμβρίου, αναμένεται έως το τέλος Ιανουαρίου και δεν φαίνεται ότι θα πιέσει σημαντικά το σύστημα υγείας, εκτιμά μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γκίκας Μαγιορκίνης, επίκουρος καθηγητής υγιεινής και επιδημιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εναλλακτικές επιλογές ανάλογα με τις προτιμήσεις, το προφίλ της κατανάλωσης και το ρίσκο που είναι διατεθειμένος να αναλάβει ο καταναλωτής ηλεκτρικής ενέργειας εξασφαλίζει το νέο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς που θέσπισε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομορφότερη και σίγουρα διαφορετική θα είναι η πρώτη ημέρα κάθε μήνα για όσους κινούνται με τα μέσα συγκοινωνίας του Πειραιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ανοιξιάτικο καιρό θα μας αποχαιρετίσει το 2023 καθώς η υψηλή - για την εποχή - θερμοκρασία είναι το κύριο χαρακτηριστικό τόσο την παραμονή όσο και την Πρωτοχρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δημόσια διαβούλευση βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή (29.12.2023) η διακήρυξη για το έργο «Ανάπτυξη νέου υπολογιστικού συστήματος υψηλών επιδόσεων» γνωστό ως υπέρ-υπολογιστής «ΔΑΙΔΑΛΟΣ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos