Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 01:17

Κλήρωση Tζόκερ 7/12/2023

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ ήταν οι αριθμοί 25, 26, 33, 34, 44 και τζόκερ «βγήκε» ο αριθμός 7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ένας αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, όπου διεξαγόταν ο αγώνας Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για το Λινγκ Καπ του βόλεϊ.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 01:05

Κορμός σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού

Κι όμως αυτός ο εντυπωσιακός σοκολατένιος κορμός δεν είναι καθόλου δύσκολος στην παρασκευή του και θα κλείσει υπέροχα ένα εορταστικό γεύμα.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ένα τολμηρό βήμα για μια διαφορετική πορεία στα ελληνοτουρκικά σηματοδοτεί η δημόσια παρουσία και οι δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου Πρόεδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην μεσημεριναή συνάντηση τους στο Μέγαρο Μαξίμου και η υπογραφή της Διακήρυξης των Αθηνών περί Σχέσεων Φιλίας και Καλής Γειτονίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγή «σκυτάλης» στο Δήμο Πάρου ανέδειξαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με την εκλογή νέας δημοτικής αρχής, με τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των νέων Δημοτικών Κοινοτήτων να ορκίζονται στις 13 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του ΕΠΑΛ στην Παροικία στις 18:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ήταν η πιο ζωηρή, κεφάτη και πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που έγινε μέχρι στιγμής στην Πάρο, αυτή που έλαβε χώρα στη Νάουσα το βράδυ της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «ψυχή» της νησιώτικης παράδοσης πάλλεται… Παραμένει ζωντανή και εκδηλώνεται ευκαιρίας δοθείσης με τον πιο αυθόρμητο τρόπο, σε κάθε περίσταση, με κάθε γιορτινή αφορμή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια μαγευτική βραδιά έζησαν όσοι επισκέφθηκαν το Δρυό το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου. Εκεί η πλατεία του οικισμού έγινε «θέατρο» μιας ζεστής εκδήλωσης υποδοχής των Άγιων Ημερών που έρχονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ζεστή, όμορφη γιορτινή εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου στις γραφικές Λεύκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιορτινή «πρώτη» για την Πάρο ήταν η όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αλυκή το απόγευμα του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos