Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020 - Psts.gr

Δημοσιεύτηκε κατά προσβλητικό τρόπο στην ηλεκτρονική έκδοση «Φωνή της Πάρου», ότι ο Σύλλογος Καμαρών αποτελεί απαράδεκτο διασπαστή. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να απαντήσουμε κατ΄αρχάς προς το κοινό της Πάρου και κατ΄επέκταση προς το ανωτέρω κύμβαλο τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η δημιουργία κλειστών δομών για τους μετανάστες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, την ίδια ώρα που οι αντιδράσεις στη Λέσβο, και όχι μόνο, δυναμώνουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταλαιπωρία για τους 249 επιβάτες που περίμεναν ανοιχτά της Ρόδου από τις 10 το πρωί για να δέσει το πλοίο -Τελικά έδεσε 7 το απόγευμα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε δύο μήνες η μελέτη βιωσιμότητας του έργου ηλεκτροκίνησης στα νησιά από τη Volkswagen.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επαναφορά της ακτοπλοϊκής σύνδεσης ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, που είχε διακοπεί το 2000, φαίνεται πως μπαίνει στα σκαριά, μετά τη συνάντηση αρμόδιων αξιωματούχων των δύο χωρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία το απόγευμα του Σαββάτου στον σταθμό του μετρό «Άγιος Ιωάννης», όταν 30χρονος άνδρας έπεσε στις ράγες και λίγη ώρα αργότερα ανασύρθηκε νεκρός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φουλ δράση σήμερα Σάββατο, με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Ερμούπολη Σύρου είναι μία πόλη με σημαντική ιστορική σημασία και μεγάλο πολιτιστικό πλούτο. Για το λόγο αυτό, εύλογα, έχει θεσμικά χαρακτηρισθεί παραδοσιακός οικισμός καθώς επίσης και «ιστορικός τόπος»,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, του Δήμου Πάρου, στις 18 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη & ώρα 19:30μμ, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣτoΒουκουρέστι την 10η και 11η Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «SoftSkillsThrough Sport For ActiveYouth – AUR». Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων συμμετείχε

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos