Συλλήψεις σε Θήρα και Τήνο

17 Σεπτεμβρίου 2024 15:37

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα

Την 16-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ισπανία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή στη Θήρα
Την 16-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 38χρονη αλλοδαπή γιατί αφαίρεσε χρήματα από κατοικία ομοεθνή της. Το χρηματικό ποσό αποδόθηκε στη δικαιούχο.

Σύλληψη ημεδαπής για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. στη Σύρο

Την 16-09-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 18χρονη ημεδαπή η οποία όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων οδηγούσε επικίνδυνα δίκυκλο μοτοποδήλατο και δεν συμμορφώθηκε σε σήματα των αστυνομικών, ενώ το όχημα που κυκλοφορούσε προκαλούσε ηχορύπανση. Το δίκυκλο κατασχέθηκε (επισυνάπτεται φωτογραφία).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos