Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για την ένταξη έργων ύψους 4,5 εκ., ευρώ στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» που πέτυχαν οι Δήμοι Άνδρου, Τήνου, Μήλου και Ανάφης, σε συνεργασία με το Υπουργείο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 20:43

Κακοκαιρία «Διομήδης» στη Νάξο

Αγριεμένος έκανε την εμφάνιση του ο «Διομήδης» και στα νησιά των Κυκλάδων, όπου από τα ξημερώματα της Τετάρτης σημειώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 24.246, εκ των οποίων 68 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών και του απαγορευτικού απόπλου που έχει εκδώσει η ΕΜΥ, αναβάλλεται η 105η αποστολή των Κινητών Ιατρικών Μονάδων στην Σέριφο και μεταφέρεται την ερχόμενη εβδομάδα, συγκεκριμένα στις 19 Ιανουάριου με 23 Ιανουαρίου 2022. Τα ραντεβού έχουν επαναπρογραμματιστεί αντιστοίχως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν διαχωρίζεται πλέον η θάλασσα από τη στεριά στην Αλυκή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δριμύς "Διομήδης", η σφοδρή κακοκαιρία που ταλανίζει τη χώρα έδειξε τα "δόντια" της και στην Πάρο. Το νησί "ξύπνησε" το πρωί της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου μέσα σε ένα παγερό ανεμόβροχο που έριξε τον υδράργυρο και έκανε αισθητό το ψύχος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσια ήταν η συγκομιδή μεταλλίων των Ελλήνων χιονοδρόμων στους διεθνείς αγώνες αλπικού σκι που έγιναν στην Γιοχαρίνα της Βοσνίας, κατακτώντας 4 συνολικά μετάλλια.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σημαντικά νέα έργα που θωρακίζουν την ανθεκτικότητα του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς και ενισχύουν τις εγχώριες και διεθνείς ηλεκτρικές διασυνδέσεις, περιλαμβάνει το Προκαταρκτικό Σχέδιο του Δεκαετούς Προγράμματος Ανάπτυξης (ΔΠΑ) 2023-2032 του Ανεξάρτητου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διαχρονικό αίτημα του Δήμου Αμοργού για την επαρκή στελέχωση των υπηρεσιών του, παίρνει τον δρόμο του καθώς τέσσερις (4) νέες θέσεις μόνιμου προσωπικού προκηρύχθηκαν πρόσφατα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos