Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι θα ισχύει από την Δευτέρα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 50.126, εκ των οποίων 52 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλείστε ραντεβού για δήλωση της Ακίνητης Περιουσίας σας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το εμβόλιο δημιουργείται από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και την εταιρεία Gritstone bio, Inc. - Το υπό μελέτη σκεύασμα είναι αυτοενισχυόμενο εμβόλιο mRNA δεύτερης γενιάς – Τι δείχνουν τα προκαταρκτικά στοιχεία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διοίκηση του συλλόγου θα διοργανώσει το προσεχές διάστημα την επίσημη κοπή πίττας του συλλόγου, αλλά στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου για το νέο έτος , ο γενικός αρχηγός Γ. Παντελαίος με τους ποδοσφαιριστές τήρησαν τα γούρια και έκαναν μια μικρή άτυπη κοπή για το καλό του χρόνου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αθλητικό έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ και οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν για την πλήρη ανακατασκευή του είναι:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η καθυστέρηση, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, της επανέναρξης του πρωταθλήματος Κυκλάδων έδωσε την ευκαιρία στην ΕΠΣΚ να ορίσει μεμονωμένα παιχνίδια που είχαν αναβληθεί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίστηκαν και χθες οι εντατικοί έλεγχοι που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2022 14:57

Στοίχημα: Προβάδισμα η Λιλ

Μπορεί το σημερινό πρόγραμμα να μην κρύβει... συγκινήσεις, ωστόσο υπάρχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούμε να ασχοληθούμε σε στοιχηματικό επίπεδο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos