Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr
Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 00:45

Με πρόβλημα η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού;

Στο ερώτημα που έχει τεθεί, για το πώς είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο των 500.000 ευρώ να αναφλέγεται όταν συγκρούεται με 75 km/h , ίσως η απάντηση δοθεί από την ίδια την Ferrari…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τρεις βασικές προϋποθέσεις για να τελειώνουμε με την πανδημία, περιέγραψε ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Αθανάσιος Δημόπουλος, αναφερόμενος στην μετάλλαξη Όμικρον και στον εμβολιασμό των πολιτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ηγουμένη φέρεται να συνεργαζόταν στενά με αρνητή-γιατρό από τον Βόλο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει ο Μητροπολίτης να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η περαιτέρω ενίσχυση των ανοδικών τάσεων στις πληρωμές μέσω χρεωστικών καρτών, αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό στις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών στη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών της πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρώτα στοιχεία για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος με την Φεράρι, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, «φέρνει στο φως» η πρώτη πραγματογνωμοσύνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας μας έχει ως αποτέλεσμα να συζητείται ήδη η κατάργηση κατάργηση κάποιων από τα περιοριστικά μέτρα που βρίσκονται τώρα σε ισχύ, όπως η απαγόρευση της μουσικής, και το ωράριο λειτουργίας σε εστίαση και διασκέδαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοϊού στο Άγιο Όρος και γενικά στην Εκκλησία μίλησε ο Ηγούμενος της Μονής Εσφιγμένου Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, 17.447 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 64 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου και ώρα 6:00 ως και τη Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου και ώρα 6:00.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos