Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Πάνε εδώ και 15 περίπου χρόνια που στην Αλυκή ο Θεσσαλονικιός δάσκαλος Γιώργος Στογιάννου ξεκίνησε τις ακαδημίες Αλυκής.

Κατηγορία ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διαρκής  βροχόπτωση και έπεται συνέχεια...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνε εδώ και 15 περίπου χρόνια που στην Αλυκή ο Θεσσαλονικιός δάσκαλος Γιώργος Στογιάννου ξεκίνησε τις ακαδημίες Αλυκής.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει, ότι σήμερα το πρωί δημιουργήθηκε πρόβλημα στην παροχή της ηλεκτρικής τροφοδοσίας στο κτίριο του Αεροδρομίου Αθηνών <<Ελευθέριος Βενιζέλος>> όπου στεγάζεται και ο Πύργος Ελέγχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για το έργο «Η τριλογία των Λήμαν Μπράδερς» που ανεβαίνει στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέοι έρωτες και δυνατά ειδύλλια έρχονται στα επόμενα επεισόδια. Ο Μανόλης θα γνωρίσει την Έλλη και η ζωή του θα αλλάξει ριζικά, στη σειρά Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα κατά του κορωνοϊού που ισχύουν από τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απάντηση σε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Απαντώντας στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «εγώ εξασφάλισα 2.000 ευρώ για τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό» κατηγορώντας παράλληλα τον ΣΥΡΙΖΑ για αφωνία στο θέμα του φιάσκου της Αττικής Οδού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, 29 Ιανουαρίου 2022, 19.584 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 60 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos