Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Στον κίνδυνο που έχουν τα παιδιά και οι έφηβοι που έχουν νοσήσει με κορονοϊό για να εμφανίσουν σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και ένα σπάνιο σύνδρομο το οποίο ονομάζεται MISC, αναφέρθηκε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, το απόγευμα της Δευτέρας (10.01.2022).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αλκυονίδες μέρες μας αποχαιρετούν οριστικά καθώς από αύριο Τρίτη 11/1 η κακοκαιρία Διομήδης θα "χτυπήσει" τη χώρα μας φέρνοντας μαζί της πολικές θερμοκρασίας, θυελλώδεις βόρειους ανέμους και ουκ ολίγα μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων μολύνσεων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 27.766 , εκ των οποίων 85 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή η επιλογή μου, από τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, για το αξίωμα της Αντιπεριφερειάρχου Μεταφορών & Επικοινωνιών Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μία Περιφέρεια που πρωτοπορεί και πρωταγωνιστεί σε όλες τις εκφάνσεις της διοικητικής της παρουσίας, η πρόταση του περιφερειάρχη να αναλάβω την προεδρία του Περιφερειακού Συμβουλίου με τιμά ιδιαίτερα και με καθιστά υπεύθυνο για την μέχρι τώρα επιτυχημένη λειτουργία και θητεία της περιφερειακής αρχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) ευχαριστεί την Κυβέρνηση και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη, για την καταβολή της προκαταβολής από τα χρήματα που προκύπτουν για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών από το στοίχημα.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Μετά την ολοκλήρωση των διεργασιών εκλογής προεδρείων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και στους Δήμους των νησιών μας και τον ορισμό των νέων Αντιπεριφερειαρχών και Αντιδημάρχων, καθώς και των άλλων στελεχών, που αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, επιθυμώ να τους εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την ανάληψη των καθηκόντων τους και την ευχή για καλή επιτυχία στο έργο τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εγκαινιάσθηκαν τα γραφεία του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Κ2 της ΠΝΑΙ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανάγκη ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού αντιπλημμυρικής προστασίας με μελέτες και έργα για τα νησιά , ειδικά στις περιοχές που χαρακτηρίζονται υψηλού κινδύνου, αναδεικνύεται από την ίδια την πραγματικότητα που ζούμε, ως άμεση προτεραιότητα και ευθύνη για Περιφέρεια και Δήμους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos