Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιος Ενώπιω” για την πανδημία του κορονοϊού, τον εμβολιασμό, την οικονομία και τα ελληνοτουρκικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 18, 24, 31, 41, 3 και Tζόκερ ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στη Βούλα, με αποτέλεσμα έναν νεκρό οδηγό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βυθισμένη στο σκοτάδι παρέμεινε η βορειοδυτική Πάρος από τις 7 περίπου το βράδυ της Πέμπτης 13/1 εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ η οποία οφειλόταν στην κακοκαιρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ζωή της έχασε μια 77χρονη ανεμβολίαστη γυναίκα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα και είναι η πρώτη ασθενής που κατέληξε από τη μετάλλαξη Όμικρον στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτσκτο δρομολόγιο του Blue Star Myconos την Πέμπτη13/1: από το λιμάνι του Πειραιά στις 23:59, για Πάρο (04:25 14/1-04:55), Νάξο (05:50-06:20), Πάρο (07:10-07:40), Πειραιά 12:10

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από την αποτυχία της εθελούσιας εξόδου στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η κυκλοφορία του καθημερινού φύλλου και να γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για την εξυγίανσή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει, μέχρι αύριο, η πλατφόρμα για τη χορήγηση των χαπιών για τον κορωνοϊό, όπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, η Μίνα Γκάγκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΚυριάκος Μητσοτάκης έκανε γνωστό πως η δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού θα γίνει την 1η Μαΐου, με τον πρωθυπουργό να κάνει την ανακοίνωση στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1, η οποία θα μεταδοθεί απόψε στις 23:45.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κενή θέση του προπονητή στην Εθνική ποδοσφαίρου , μετά την αποχώρηση του Φαν Σχιπ, προβληματίζει την ΕΠΟ και τα στελέχη της έχουν επιδοθεί σε σειρά επαφών και διαπραγματεύσεων, καθώς πλησιάζει ο καιρός για τα πρώτα επίσημα ματς του 2022.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos