ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (544)

Μια παραδοσιακή συνταγή του νησιού για καραβόλους, σαλιγκάρια δηλαδή, στιφάδο, με μπόλικη ντομάτα, κρεμμύδι και κανέλα. Ντίνα Πράσινου «Είναι λίγοι τώρα πια οι καραβόλοι, πρώτα είχε πολλούς», λέει η κυρία Ντίνα Πράσινου, που οι καραβόλοι, δηλαδή τα σαλιγκάρια, ήταν από τα αγαπημένα της φαγητά. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
προετοιμασία 30 λεπτά, μαγείρεμα 20 λεπτά, Επίπεδο Πανεύκολη, Μερίδες 6 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ενα 4ημερο φεστιβάλ με έμφαση σε Πολιτισμό και φυσικά τη γαστρονομία της Νάξου με ντόπια προϊόντα και κρασιά του νησιού. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κύμινο: Με την ικανότητά του να επιταχύνει την απώλεια λίπους, το κύμινο μπορεί να προσφέρει μια φυσική και αποτελεσματική λύση για όσους επιδιώκουν έναν υγιή τρόπο ζωής. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με ώριμες ντομάτες και μπόλικα τρυφερά κολοκυθάκια μαγειρεύουν αυτό το φαγητό στη Σύρο. Το κολοκυθάτο γίνεται με κατσίκι, με μοσχάρι αλλά και με κοτόπουλο. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι ντελικάτοι ανθοί των κολοκυθιών θέλουν ευγένεια και προσοχή στις κινήσεις για να μην καταστραφούν, πριν τους γεμίσετε. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα γεμιστά κολοκυθάκια του καλοκαιριού είναι αγαπημένη συνταγή που φτιάχνεις ξανά και ξανά. Σας έχω όλα τα μυστικά για να φτιάξεις κολοκυθάκια γεμιστά σαν της γιαγιάς. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα και πιο νόστιμα σκληρά τυριά του κόσμου έφτασαν εννέα ελληνικά προϊόντα, σύμφωνα με τον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα το Taste Atlas. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με ντόπιο κατσίκι και το δικό τους κόκκινο κρασί, το Μαυρούδι, μαγειρεύουν οι Τζιώτες τη συνταγή αυτή, σε Κυριακές και γιορτές. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η μελιτζάνα είναι μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και η συνταγή που θα βρείτε παρακάτω ένας εύκολος και ωραίος τρόπος για να τη μαγειρέψετε. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Παραδοσιακή μουσταλευριά. Η γεύση της είναι μοναδική. Χυμός σταφυλιού που μετατρέπεται σε μια κρέμα με βελούδινη υφή. Η καταγωγή της έρχεται από την... περισσότερα (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα αχλάδια και τα σταφύλια είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα της εποχής και μπορούν να γίνουν η βάση για νόστιμα και υγιεινά σνακ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos