ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (687)

Τα καλλιεργούμενα μανιτάρια είναι πολύ δημοφιλή καθώς συνδυάζουν νοστιμιά και διατροφικές αξίες, με χαμηλό σχετικά κόστος. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δείτε παρακάτω τα υλικά και την εκτέλεση (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μια υπέροχη συνταγή από τον Βαγγέλη Δρίσκα. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σιμιγδάλι, σιρόπι και μνήμες που μοσχοβολούν γιορτές και οικογενειακές στιγμές. Το ρεβανί ή ραβανί και το σάμαλι είναι δύο (ή μάλλον τρία) από τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, που όμως συχνά μπερδεύουμε μεταξύ τους. Σερβίρονται κομμένα σε ρόμβους ή τετράγωνα και είναι «λουσμένα» με χρυσαφένιο, λεπτόρρευστο σιρόπι. Κι όμως, η ιστορία, η σύνθεση και η γευστική τους ταυτότητα τα ξεχωρίζουν. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου φτιάχνει σουφλέ μελιτζάνας με κιμά (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σούπα βελουτέ μπρόκολου, ζεστή και βελούδινη, ό,τι πρέπει για την αλλαγή του καιρού. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μια ξεχωριστή γκεστ εμφάνιση έκανε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον ημιτελικό του βρετανικού MasterChef, που μεταδίδεται την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν στο Ηνωμένο Βασίλειο. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Πέτρος Συρίγος μάς φτιάχνει βάσκικο (basque) cheesecake (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά για φρουτάλια με γραβιέρα Νάξου (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο κλασικός και αγαπημένος χαλβάς με ένα twist που τον κάνει πιο υγιεινό. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υπάρχουν τρεις διαφορετικές απλές παρασκευές αυτής της συνταγής: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάς ετοιμάζει αφράτη μηλόπιτα. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

MHT