ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (544)

Συνταγή για μηλόπιτα, αφράτη και μοσχομυριστή. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά για 4 άτομα 2-3 κ.σ ελαιόλαδο 1 μέτρια σελινόριζα (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δείτε τα υλικά για την παρασκυή τυο γλυκού (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Άκης Πετρετζίκης ξεναγεί τους τηλεθεατές στα γαστρονομικά μυστικά της Νάξου, αναδεικνύοντας τις παραδοσιακές γεύσεις, τους ανθρώπους και τις εμπειρίες που προσφέρει το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
δείτε το ακόλουθο βίντεο (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα υλική που θα χρειαστείτε (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ιδού η ώρα της εύκολης ζαχαροπλαστικής. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Συνταγή για ταλιατέλες με καραμελωμένα κρεμμύδια και ανθότυρο από το Βαγγέλη Δρίσκα (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πένες με τυρί cottage υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη και λαχταριστή κόκκινη σάλτσα. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Την πολυαναμενόμενη λίστα με τους βραβευθέντες παραγωγούς παρουσίασε στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, τη Σύρο, το κορυφαίο γαστρονομικό περιοδικό της Ελλάδας, ο «Γαστρονόμος» που εκδίδεται από την εφημερίδα «Καθημερινή». (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Φιλέτο ψαριού στο φούρνο με πουρέ γλυκοπατάτας, σπανάκι και κοπανιστή Τήνου (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πεντανόστιμο εύκολο αλμυρό κέικ με γιαούρτι, φέτα και ελαιόλαδο. Γρήγορο με απλά υλικά. Ιδανικό για brunch, συνοδεύει τέλεια τον καφέ σας. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos