deyap water 01

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (580)

Μια παραδοσιακή συνταγή του νησιού για καραβόλους, σαλιγκάρια δηλαδή, στιφάδο, με μπόλικη ντομάτα, κρεμμύδι και κανέλα. Ντίνα Πράσινου «Είναι λίγοι τώρα πια οι καραβόλοι, πρώτα είχε πολλούς», λέει η κυρία Ντίνα Πράσινου, που οι καραβόλοι, δηλαδή τα σαλιγκάρια, ήταν από τα αγαπημένα της φαγητά. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
προετοιμασία 30 λεπτά, μαγείρεμα 20 λεπτά, Επίπεδο Πανεύκολη, Μερίδες 6 (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ενα 4ημερο φεστιβάλ με έμφαση σε Πολιτισμό και φυσικά τη γαστρονομία της Νάξου με ντόπια προϊόντα και κρασιά του νησιού. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κύμινο: Με την ικανότητά του να επιταχύνει την απώλεια λίπους, το κύμινο μπορεί να προσφέρει μια φυσική και αποτελεσματική λύση για όσους επιδιώκουν έναν υγιή τρόπο ζωής. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με ώριμες ντομάτες και μπόλικα τρυφερά κολοκυθάκια μαγειρεύουν αυτό το φαγητό στη Σύρο. Το κολοκυθάτο γίνεται με κατσίκι, με μοσχάρι αλλά και με κοτόπουλο. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι ντελικάτοι ανθοί των κολοκυθιών θέλουν ευγένεια και προσοχή στις κινήσεις για να μην καταστραφούν, πριν τους γεμίσετε. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα γεμιστά κολοκυθάκια του καλοκαιριού είναι αγαπημένη συνταγή που φτιάχνεις ξανά και ξανά. Σας έχω όλα τα μυστικά για να φτιάξεις κολοκυθάκια γεμιστά σαν της γιαγιάς. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στην κορυφή της λίστας με τα καλύτερα και πιο νόστιμα σκληρά τυριά του κόσμου έφτασαν εννέα ελληνικά προϊόντα, σύμφωνα με τον κατάλογο που έδωσε στη δημοσιότητα το Taste Atlas. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με ντόπιο κατσίκι και το δικό τους κόκκινο κρασί, το Μαυρούδι, μαγειρεύουν οι Τζιώτες τη συνταγή αυτή, σε Κυριακές και γιορτές. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η μελιτζάνα είναι μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και η συνταγή που θα βρείτε παρακάτω ένας εύκολος και ωραίος τρόπος για να τη μαγειρέψετε. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Παραδοσιακή μουσταλευριά. Η γεύση της είναι μοναδική. Χυμός σταφυλιού που μετατρέπεται σε μια κρέμα με βελούδινη υφή. Η καταγωγή της έρχεται από την... περισσότερα (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα αχλάδια και τα σταφύλια είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα της εποχής και μπορούν να γίνουν η βάση για νόστιμα και υγιεινά σνακ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos