Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 - Psts.gr
Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2021 21:22

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 03-06-2021 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 37χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα έχοντας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού και της συνεπιβάτη του δικύκλου. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πιστοποιητικό πρέπει να συμπληρώνεται εντός 24 ωρών πριν από το ταξίδι με πλοίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρόποι για να μαγειρέψεις το φιλέτο κοτόπουλο υπάρχουν πολλοί, αλλά η συνταγή αυτή θα σας ενθουσιάσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διασωληνώθηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου, Εφραίμ, ο οποίος νοσεί με κορωνοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε γνωστό πως ειδική ομάδα ελέγχων της Πολιτικής Προστασίας μέσω ειδικού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ, θα βάζει μπλόκο στα κορονοπάρτι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η επιχείρηση «Ελευθερία» καθώς περισσότεροι από 2.204.000 πολίτες έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού, με τον

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.112, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Μετά από πολύμηνη προσπάθεια, με δεδομένη και αποδεδειγμένη την καταλυτική βοήθεια, την θέληση και την αποφασιστικότητα του Βουλευτή Κυκλάδων και πρώην Υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη, του Γενικού Δ/ντη Απασχόλησης του ΟΑΕΔ κ. Μπουγιακλή Δημήτρη,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos