Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Βιομηχανικά Αιολικά και Φωτοβολταϊκά στην Αμοργό, το νησί μας στις πλέον απειλούμενες περιοχές της Ευρώπης», που διοργάνωσε ο σύλλογος Νήσος Αμοργός υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την υλοποίηση των Δράσεων στα σχολεία των Κυκλάδων που ανταποκρίθηκαν προχώρησε το τελευταίο εξάμηνο η υλοποίηση του προγράμματος ERASMUS+ SPORT «Ήπιες Δεξιότητες για την

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Το εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμών «Ελευθερία» προχωρά με γοργό ρυθμό. Στα ελληνικά νησιά τώρα, ο καθολικός, οριζόντιος εμβολιασμός του πληθυσμού με την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» βρίσκεται σε εξέλιξη και η εμβολιαστική κάλυψη των

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κερδίστε μια 4ημερη απόδραση, για 2 άτομα, στο αιγαιοπελαγίτικο Κυκλαδονήσι της Πάρου!

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τον Τοπικό Τύπο (!!!) ενημερωθήκαμε ότι πραγματοποιήθηκε Άσκηση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Κώτσηρα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να θέσει στον Υφυπουργό τα θέματα που απασχολούν τον δικαστικό τομέα των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεσαλώνει μαζί με την εκρηκτική σύντροφό του Τέιλορ Γουόρντ στην Μύκονο ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι που γλένταγε  μέχρι τα ξημερώματα και όταν πείνασε το έριξε στα σουβλάκια

Κατηγορία LIFESTYLE

Εκτενή άρθρα για Πάρο και Τήνο δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες η ιταλική τουριστική ιστοσελίδα Viagginews.com. , περιλαμβάνοντας σημαντικές πληροφορίες για τα νησιά και καταγράφοντας την πολυμορφία του τουριστικού τους προϊόντος, προτρέποντας έτσι τους Ιταλούς τουρίστες να επισκεφθούν τους δημοφιλείς Ελληνικούς προορισμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράνομη κρίθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά (αρ.απόφασης 544/2021) η αυριανή νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, που έχουν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η στιγμή που ο Κρίστιαν Ερικσεν βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις του στο έδαφος και οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Δανίας δημιουργούν μια ανθρώπινη ασπίδα προστασίας από τα αδιάκριτα βλέμματα συγκλόνισε ποδοσφαιρόφιλους και μη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos