Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Η εκπληκτική Μαρία Σακκάρη στην καλύτερη εμφάνιση της καριέρας της ισοπέδωσε την Αμερικανίδα Σοφία Κένιν, νούμερο 5 στον κόσμο, και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην οχτάδα του Roland Garros αλλά κι ενός Grand Slam

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι εμβολιασμοί στη χώρα, από την πρώτη μέρα της επιχείρησης Ελευθερία μέχρι και σήμερα, έχουν ξεπεράσει τους 6.000.000, συγκεκριμένα, οι εμβολιασμένοι πολίτες ανέρχονται σε 6.225.000.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων σύμφωνα με την αναλυτική παρουσίαση του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 808, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 410.166 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύθηκε η απόφαση από το υπουργείο Οικονομικών για την αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών όλων των ακινήτων στη χώρα.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-06-2021 το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας διαπιστώθηκε παραβίαση των ρυθμίσεων που ισχύουν για την πρόληψη διάδοσης του κορωνοϊού covid-19 και επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για χρήση μουσικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 06-06-2021 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 48χρονος ημεδαπός ο οποίος προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράφει ο Στέφανος Μαροχαλάκης

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το Euro ξεκινά σήμερα και αναμενόμενα το ποδοσφαιρικό κουπόνι κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς με φιλικά προετοιμασίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos