Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Ελεύθερος με τον ορισμό τακτικής δικάσιμου, αφέθηκε μετά την απολογία στην εισαγγελία της Σύρου, ο πλοίαρχος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «SAONISOS» που κατηγορείται για διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών στο λιμάνι της Άνδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η νέα εβδομάδα μπαίνει με χαμηλές θερμοκρασίες, βροχές και καταιγίδες. «Έρχονται βροχές με έντονη κεραυνική δραστηριότητα» προειδοποιεί ο Γιώργος Τσατραφύλλιας. Η πρόγνωση από Θοδωρή Κολυδά και ΕΜΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι ουκρανικές δυνάμεις έπληξαν άλλη μία γέφυρα στη ρωσική περιφέρεια του Κουρσκ, η οποία συνορεύει με την Ουκρανία, για να δημιουργήσουν προβλήματα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Μόσχας στην περιοχή, ανακοίνωσε σήμερα η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοιχογραφία της Παναγίας, που χρονολογείται πριν από την Εικονομαχία (726-842 μ.Χ.) και η οποία θεωρείται σπάνια, εντοπίστηκε πρόσφατα σε βυζαντινό ναό της Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 13:27

Θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με βάση τις διασταυρώσεις και τα στοιχεία, που αντλούνται από το myDATA και επεξεργάζονται από τον ειδικό αλγόριθμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός υποδέχονται ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα στην πρεμιέρα τους στην Super League 1. Στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο δοκιμάζεται ο Άρης, ενώ ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει την Athens Kallithea.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με νέα καλοκαιρινή της φωτογραφία επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ελένη Μενεγάκη, το Σάββατο 17 Αυγούστου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση των μεγεθών του προϋπολογισμού του 2025 εισέρχεται τις επόμενες ημέρες το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης καθώς ξεκινούν οι συσκέψεις για την λήψη των αποφάσεων που θα αποτυπώσουν τις βασικές προτεραιότητες της οικονομικής πολιτικής για το επόμενο έτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Η Μύκονος, παρά τη συγκυριακή κρίση που περνάει σήμερα, παραμένει μια σταθερή και αναλλοίωτη αξία για τον τουρισμό. Ένας δημοφιλής και ελκυστικός παγκόσμιος τουριστικός προορισμός , με εκατομμύρια πιστούς φίλους, που παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσπαθεί να βελτιώνεται διαρκώς”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos