Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 12:35

Φουσκωτή και κολόπια από την Αντίπαρο

Μια παραδοσιακή συνταγή που πρέπει να φτιάξετε!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Σεπτέμβριος προσφέρεται για τη διεξαγωγή των Φεστιβάλ στην Αθήνα με συναυλίες και δρώμενα ενώ οι θίασοι επιστρέφουν από τις περιοδείες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέρασε 16 μήνες στη φυλακή - Μετά την απόφαση αυτή ο Φρέντι Μπελέρης θα μπορεί να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντά του στην ευρωβουλή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακελειό σημειώθηκε στο Παντέρνο Ντουνιάνο, στα βόρεια του Μιλάνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τη «βόμβα» της αποχώρησης από τη Βρετανία, την άρνησή του να επισκεφθεί ακόμη το Λονδίνο, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να σχεδιάζει την επιστροφή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστούν στην κωμωδία δράσης του Tζον Γουάτς, «Wolfs», η οποία προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού στο 81ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και σύντομα θα κυκλοφορήσει σε streaming από την Apple TV.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα φορολογικά κίνητρα που εξετάζει η κυβέρνηση με στόχο τη διάθεσή τους στην αγορά. Οι περισσότερες βρίσκονται σε παλαιές αστικές περιοχές του δήμου Αθηναίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 17χρονος την Κυριακή, σε προαύλιο χώρο Λυκείου της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το διοικητικό πρόστιμο είναι 100 ευρώ, ενώ προβλέπεται και αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες. Καφές στο αυτοκίνητο: Τι άλλαξε τελικά με την απαγόρευση και το πρόστιμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε χθες την νύχτα στην Αττική οδό. Στο περιστατικό ενεπλάκησαν ένα πολυτελές αυτοκίνητο και περιπολικά και μοτοσυκλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos