Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

To «Survivor All Star» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος συγκέντρωσε από το κοινό, περισσότερες ψήφους από τον Νίκο Μπάρτζη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί σε αυτήν την κλήρωση Τζόκερ είναι οι 22, 33, 39, 42, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 1 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμοκρασίες Αφρικής θα ενσκήψουν κατά τις προσεχείς ημέρες στον Ελλαδικό χώρο, σύμφωνα με τις νεότερες μετεωρολογικές προγνώσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα σε συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στο TikTok, μια κοπέλα κατάφερε να μεταδώσει σε σχεδόν ένα εκατομμύριο ανθρώπους τη συγκίνηση και τη χαρά που ένιωσε ο 89χρονος ομογενής παππούς της που για πρώτη φορά επισκέφτηκε την Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκείνη, μια πανέμορφη μελαχρινή εστεμμένη με χιλιόμετρα στην πασαρέλα, εκείνος θρυλικός άσσος των γηπέδων μπάσκετ με περγαμηνές στο ενεργητικό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα της Ευφημίας Βουτσινά, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Άνδρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μοναδικά αιγαιοπελαγίτικα χρώματα, επιβλητικά νεοκλασικά κτίρια, συγκλονιστικά κυκλαδίτικα σοκάκιακαιαξιοθέατα με φόντο το απέραντο γαλάζιο, συνέθεσαν το αξεπέραστο σκηνικό του StoiximanAegeanBallFestival 2023, του μεγαλύτερου τουρνουά 3X3 στην Ελλάδα.Από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου, ηΑρχόντισσα των Κυκλάδων φιλοξένησε χιλιάδες επισκέπτεςμετατρέποντας την ιστορική Πλατεία Μιαούλη και το επιβλητικό Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούποληςστον απόλυτομπασκετικό προορισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με αμαξοστοιχία στην Ιερά Οδό, με αποτέλεσμα να προκληθούν καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσουχτερά πληρώνουν τη μετακίνησή τους με πλοίο όσοι επιθυμούν να «αποδράσουν» στα νησιά το καλοκαίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τετάρτη θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos