Κυριακή, 02 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Συνάντηση με κύριο θέμα τη χωροθέτηση του νέου επιβατικού λιμανιού της Πάρου πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλεσμένος στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, μίλησε στους Ευλαμπία Ρέβη και Γιώργο Σιαδήμα για την πρωτοβουλία του να αποστείλει επιστολή προς τις ακτοπλοϊκές και αεροπορικές εταιρείες, αιτούμενος να εξετάσουν την δυνατότητα εκπτώσεων στα εισιτήρια και την υιοθέτηση πιο προσιτών τιμοκαταλόγων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσωπικός βοηθός για πάνω από 20.000 άτομα με αναπηρία, μέτρα στήριξης της οικογένειας για την ανάσχεση του δημογραφικού προβλήματος, αυξήσεις στο εγγυημένο εισόδημα για 300.000 δικαιούχους, θέσπιση ενιαίων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για τη θέση της αντιπροέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προτάθηκε η Όλγα Γεροβασίλη από τα 40 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σκέφτεται να καταγράψει την ασπαρτάμη, το πιο δημοφιλές γλυκαντικό, ως πιθανώς καρκινογόνο ουσία. Τι σημαίνει πρακτικά και πόσο επικίνδυνο είναι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο θέατρο Αρχίλοχος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Πάρκου Πάρου στις 5/7 στις 21:00, ο Θοδωρής Βουτσικάκης με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων και τη συμμετοχή της χορωδίας του Π.Σ. Αρχίλοχος θα μας χαρίσουν μια μουσική βραδιά αξιώσεων και μαγείας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόστιμα για παράνομη κατάληψη θαλάσσιου χώρου για τις πλωτές επιβλήθηκαν από το λιμεναρχείο της Ρόδου στο beach bar στη Ρόδο όπου σε βίντεο στα sosial media φαίνεται σερβιτόρος με δίσκο με φαγητά να μπαίνει στη θάλασσα, προκειμένου να εξυπηρετήσει πελάτες που βρίσκονται σε πλατφόρμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είστε από τις Κυκλάδες και θέλετε να γίνετε συγγραφέας;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχει γράψει από ιστορικά βιβλία για την Ενετοκρατία και τους πειρατές των Κυκλάδων (βλ.CycladesI ndependentand Pirate Past) έως φανταστικά αφηγήματα, όπως τα Παραμύθια των Κυκλάδων για παιδιά και ίσως για ενήλικες, ενώ τα έργα του κυκλοφορούν σε τέσσερεις γλώσσες: στα αγγλικά, στα γαλλικά, στα ιταλικά και, φυσικά, στα ελληνικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τα δύο ματς για τα προημιτελικά του Euro U21 αλλά και την τελευταία αγωνιστική στους δύο εναπομείναντες ομίλους του Gold Cup συνεχίζεται το σημερινό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos