Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηζέστη του καλοκαιριού ισούται με υποτονική κυκλοφορία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανοιχτό διάλογο προσκαλεί τις αρμόδιες αρχές το Public Group, μετά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομώνυμη αλυσίδα καταστημάτων για θέματα μειωμένων τιμών σε περίοδο εκπτώσεων, με στόχο, όπως αναφέρει, «την πλήρη διαφάνεια στο θέμα των τιμών, προς όφελος εντέλει των καταναλωτών και του συνόλου της αγοράς του λιανεμπορίου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καίγεται η Εύβοια! Η φωτιά μπήκε μέσα στο χωριό Πλατανιστός, καίγοντας σπίτια! Συνολικά, τρεις νέες πυρκαγιές μαίνονται στο νησί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έλεγχο που διενήργησε η πολεοδομική υπηρεσία του Δήμου Πάρου σε μεγάλη ανεγειρόμενη ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή Μαρτσέλο της Παροικίας, διαπιστώθηκαν πολεοδομικές παραβάσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αντίπαρο βρίσκεται η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία Καρβέλα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στις 2 Απριλίου 2023, ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο Έπαρχος Πάρου κ. Κ. Μπιζάς, από συμπατριώτες μας για την διενέργεια εργασιών εκσκαφής στην περιοχή του Μώλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φτωχό, ωστόσο ακόμα και έτσι το Foxbet βρίσκει επιλογές με αξία. Στην Σκανδιναβία το βάρος, χαρακτηριστικά στη Β' Σουηδίας, η Χέλσινμποργκ πατάει καλά τον τελευταίο καιρό και θέλει να επιβεβαιώσει τη φόρμα της, κόντρα στην Τρέλεμποργκ που προβληματίζει τον τελευταίο καιρό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στόχος ήταν η διενέργεια ελέγχων για την πρόληψη - καταπολέμηση της μικροεγκληματικότητας και την αντιμετώπιση προβλημάτων που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos