Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Συνέβη στο λιμάνι της Ραφήνας, μέσα στο πλοίο για την Άνδρο. Την ώρα της επιβίβασης και λίγος πριν σαλπάρει το πλοίο, στις 16.20 ο 93χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, μέσα στο γκαράζ του πλοίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αλλαγή προβολέων στον κεντρικό λιμένα Πάρου προχώρησε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου με τη βοήθεια ηλεκτρολόγων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυλαία ρίχνει ο Σασμός αύριο, Πέμπτη 12/7 ωστόσο όχι οριστική, μιας και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον Γ’ κύκλο, ο οποίος αναμένεται καταιγιστικός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η γλώσσα του σώματος και η ατμόσφαιρα της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν σήμερα στο ΝΑΤΟ άφηνε λίγα πράγματα στη φαντασία των παρατηρητών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο επαγγελματικός χώρος ή το γραφείο είναι το μέρος που περνάμε τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος υπέγραψε σχετικό σύμφωνο συνεργασίας με το τμήμα του Συμβουλίου για τα Δικαιώματα του Παιδιού παρουσία της Έλενας Ράπτη, συντονίστριας του προγράμματος στην Ελλάδα και Υφυπουργού Τουρισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι διαμαρτυρίες κατοίκων και επισκεπτών για την αυθαίρετη κατάληψη μέρους παραλιών που δεν περιλαμβάνονται στα συμφωνητικά μίσθωσης είναι διαρκώς αυξανόμενες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνιμη θερινή «κάτοικος» Πάρου είναι η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς το νησί είναι ο λατρεμένος τόπος διακοπών της εδώ και χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 13:57

Συλλήψεις στη Μύκονο

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-07-2023 το βράδυ συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 46 και 49 ετών οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί – κατασκηνώσει σε δημόσιο κοινόχρηστο χώρο, χωρίς να διασφαλίζονται οι προϋποθέσεις υγιεινής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos