Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Είναι μαζί τέσσερα σχεδόν χρόνια. Έχοντας κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις και σπάνιες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, προστάτεψαν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τώρα ήρθε η στιγμή να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα καθώς παντρεύονται!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σημερινή παραίτηση την οποία υπέβαλε σήμερα Παρασκευή 28/7 στον Πρωθυπουργό ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νότης Μηταράκης, έφερε ντόμινο αλλαγών σε υπουργικές θέσεις στην κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιουλίου, εκδήλωση με θέμα τα Αρχαία Λατομεία της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην καρατόμηση του διοικητή της 111 Πτέρυγας Μάχης αναμένεται να προχωρήσει η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την φωτιά στην αποθήκη πυρομαχικών στην Νέα Αγχίαλο και τις εκρήξεις που ακολούθησαν το απόγευμα της Πέμπτης 27/7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αντίπαρο χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα η όμορφη 37χρονη ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου που βρίσκεται στο νησί μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους τον 5χρονο Μάξιμο και την 2χρονη Σιέννα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μάγισσα έρχεται τη νέα σεζόν, για να συναρπάσει, μέσα από ένα φανταστικό καστ ηθοποιών, που ενσαρκώνουν χαρακτήρες που θα συζητηθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό που είναι κοινή διαπίστωση , στους ανά την επικράτεια της Πάρου καφενέδες , είναι ότι το νησί χρειάζεται Δήμαρχο με δέλτα κεφαλαίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρία ακόμα πρωταθλήματα μπαίνουν στη ζωή μας σήμερα, αφού σέντρα διεξάγεται στην Αυστρία, στο Βέλγιο αλλά και στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos