Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

«Προτεραιότητά μας η ανθρώπινη ζωή, θα δοθούν αποζημιώσεις με τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογράφηκε μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου και της αναδόχου εταιρείας, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή περιμετρικής κρηπίδωσης μόλου λιμένα Αντιπάρου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε τη Νάξο με σκοπό να παρευρεθεί στον εορτασμό του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από πρωθυπουργικά χείλη, ακούστηκε πριν από λίγες μέρες η δέσμευση της κυβέρνησης για αναβάθμιση του ΕΣΥ και αναδιάρθρωση του ΕΚΑΒ ώστε η μάχη για την υγεία να κερδηθεί υπέρ του πολίτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύς ήταν ο κόσμος που το βράδυ της Κυριακής 16 Ιουλίου, τίμησε με την παρουσία του το Πανηγύρι της Αγ. Μαρίνας που πραγματοποιήθηκε στην Αντίπαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρωτεία, από πλευράς ελληνικών προορισμών διατηρεί η Πάρος και στα φετινά Travel + LeisureWorld’sBestAwards.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου παραμένει πιστός στις δεσμεύσεις του για τη διασφάλιση της ευζωίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς προχωρώντας στην υπογραφή σύμβασης με τίτλο «Διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς». Η σύμβαση αφορά την αμοιβή κτηνιατρικής περίθαλψης και άλλων ενεργειών για την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών διαβίωσης για τα αδέσποτα του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα κλιματιστικό σπάνια αρκεί πλέον για ένα σπίτι. Αντιθέτως, όλο και περισσότερα νοικοκυριά ενδιαφέρονται να έχουν ξεχωριστό κλιματισμό σε διαφορετικά δωμάτια. Τι μπορεί να γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρχει χώρος για τόσες εξωτερικές μονάδες;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πολύ βελτιωμένη η κατάσταση με την πυρκαγιά στον Κουβαρά», επισήμανε ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος Γιάννης Αρτοποιός, κατά την νεότερη ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας στις 18:30 από το Συντονιστικό Κέντρο, αναφερόμενος στην κατάσταση των πύρινων μέτωπων ανά τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos