Σάββατο, 15 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Μια αλγεινή εικόνα που «πληγώνει» και αποτελεί απορίας άξιον η παρακμιακή έμπνευσή της ως πρακτικής, αντικρίζει κανείς στην είσοδο του λιμανιού της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες στρέμματα καμένης γης άφησε πίσω της η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κεραμωτή Νάξου και εξαπλώθηκε σε πολλές περιοχές στα ορεινά του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Calypso all day Restaurant Bar, στο μαγευτικής ομορφιάς λιμανάκι της Νάουσα, είναι εδώ για να ανοίξει τους γαστρονομικούς ορίζοντές μας στο θεσπέσιο πανόραμα της παραδοσιακής Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βεβαιώθηκαν (273) παραβάσεις και Ακινητοποιήθηκαν (6) Φορτηγά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιο συχνοί, πιο έντονοι και με μεγαλύτερη διάρκεια προβλέπονται οι καύσωνες στην Ελλάδα τα επόμενα πέντε χρόνια, όπως λέει στο CNN Greece o Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτεταμένη ψηφιακή διασταύρωση στοιχείων στα εισοδήματα όσων το 2021 δήλωσαν έως 10.000 ευρώ, τρέχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει τουλάχιστον 3,8 εκατομμύρια άνθρωποι ώστε να ελεγχθεί ποιοι φοροδιαφεύγουν και ποιοι όντως έχουν χαμηλό εισόδημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα tourism4all για τις αιτήσεις στο Τουρισμός για Όλους, ενώ συζητείται να αυξηθεί το ποσό της επιδότησης διακοπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπειτα από επικοινωνία που είχε ο Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς, με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και με εκπρόσωπο της εταιρείας Intrakat, στο πλαίσιο παρακολούθησης της  πορείας του έργου ολοκλήρωσης του νέου αεροδρομίου, πληροφορήθηκε την ευχάριστη είδηση, ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες ξεκινούν οι εργασίες της κατασκευής των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων και της επέκτασης του διαδρόμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου κι ενώ η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είναι σε εξέλιξη, κατέθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία ο Στέφανος Τζουμάκας. Λίγο αργότερα στην ίδια κίνηση προχώρησε και ο Νίκος Παππάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Παύλος Πολάκης κατέθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos