Σάββατο, 08 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Στην ανάρτηση ενός νέου βίντεο στο TikToK μετά την παρουσίαση των Προγραμματικών Δηλώσεων στη Βουλή προχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακόμη και για 10ήμερο καύσωνα προειδοποιούν μετεωρολόγοι, με τη θερμοκρασία έχει ήδη αρχίσει να ανεβαίνει και τα τελευταία στοιχεία να δείχνουν ότι στην Αθήνα ενδέχεται να φτάσει τους 41 βαθμούς Κελσίου την Τετάρτη (12.7.2023) και ότι από την ερχόμενη Παρασκευή ο υδράργυρος αναμένεται να σημειώσει και περαιτέρω άνοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο χρώμα θα προστεθεί στου φωτεινούς σηματοδότες, το οποίο και θα απευθύνεται σε αυτόνομα και ημι-αυτόνομα οχήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε στο Λιμενικό το Σάββατο (8/7) έπειτα από ημιβύθιση σκάφους ελληνικής σημαίας, με οκτώ επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή Πειραιά - Αίγινας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή της ονομαστικής ψηφοφορίας για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητα της δημοσιογράφου Ροδούλας Λουλουδάκη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας έντονος πόνος στη μέση ανάγκασε τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα να διακόψει την ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Ειδικότερα, την ώρα που εκφωνούσε τον λόγο του, έκανε έναν μορφασμό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα έξω από τη Λάρισα, όπου ένας 20χρονος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικού μετά από καταδίωξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας βρήκαμε, λοιπόν, ένα πολύ εύκολο και γευστικό γλυκό για τις βραδινές (κι όχι μόνο) λιγούρες!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ισμός τώρα 4,5 Ρίχτερ «ταρακούνησε» την Αιτωλοακαρνανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos