Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 - Psts.gr

Ήταν λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Κυριακής 16/07, στο νησί της Αντιπάρου, όταν ξαφνικά ο κόσμος έστρεψε το βλέμμα του στον ουρανό προσπαθώντας να εξηγήσει μια άγνωστη εικόνα για τους περισσότερους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η άνοιξη του 2023 έμοιαζε με καλοκαίρι από πλευράς κίνησης στην Πάρο! Ήταν διάχυτη η αίσθηση ότι το νησί κατακλύστηκε πρώιμα από κόσμο φέτος, αλλά από ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν μόνο αίσθηση!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυσοίωνες είναι οι μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προγνώσεις για τον καιρό των επόμενων ημερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δε σταματά να ανεβάζει στο instagram τις ευτυχισμένες στιγμές των διακοπών της στην Πάρο η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Κατηγορία LIFESTYLE

Ένοχα μυστικά που έρχονται στο φως θα φέρουν και τα πάνω κάτω στη σειρά «Σασμός» και οι Σταματάκηδες με τους Βρουλάκηδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωποι στον γ’ κύκλο, ενώ η Μαρίνα θα βγει εκτός εαυτού.

Κατηγορία LIFESTYLE

Απεβίωσε στο Παρίσι σε ηλικία 76 ετών η βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Jane Birkin η οποία το 1969 τραγούδησε το «Je t΄aime … moi non plus», ένα εμβληματικό τραγούδι που έγινε παγκόσμια επιτυχία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ηλικιωμένος για τη φωτιά στη Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 17-7-2023, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από την αναγκαστική διακοπή λόγω πανδημίας το παριανό συγκρότημα έλαβε πρόσκληση εκπροσώπησης της Ελλάδας στο διεθνές φεστιβάλ Romans sur Isere στην Λυών της Γαλλίας, στις αρχές Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι τελικοί στο Euro U19 και Gold Cup ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos