Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2023 - Psts.gr
Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 00:51

Τζόκερ κλήρωση 2622: Οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν 1, 2, 8, 14, 25 και Τζόκερ το 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο από το οποίο κατέληξε μία γυναίκα 76 ετών και δύο ακόμα άτομα τραυματίστηκαν, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/7) στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο 38ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς την Κόρινθο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η AtticaGroup, ο μεγαλύτερος ελληνικός όμιλος επιβατηγού ναυτιλίας και μητρική εταιρεία των κορυφαίων ακτοπλοϊκών εταιρειών BlueStarFerries και HellenicSeaways, ανταποκρινόμενηστις ανάγκεςτης ελληνικής κοινωνίας καιεπωμιζόμενη τα σχετικά βάρη παρά τη μεγάλη αύξηση του λειτουργικού κόστους εξαιτίας του πληθωρισμού και των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των θαλάσσιων μεταφορών, ανακοινώνει τις παρακάτω προσφορές και εκπτώσεις για τα δρομολόγια των πλοίων της στις γραμμές της ελληνικής ακτοπλοΐας:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Πετρόπουλου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με το youweekly.gr η συνεργασία ανάμεσα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τη διάσημη παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου  λαμβάνει τέλος.

Κατηγορία LIFESTYLE

Συνολικά 13 ακτές της χώρας έχασαν το βραβείο τους για το 2023, επειδή δεν οργανώθηκαν σύμφωνα με τα κριτήρια του Διεθνούς Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης «Γαλάζια Σημαία».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως «μεγάλη πρόκληση» για τη χώρα μας χαρακτηρίζει την επανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, εκτιμώντας ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί εντός της τρέχουσα χρονιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καύσωνας «Κλέων» βρίσκεται προ των πυλών και θα ταλαιπωρήσει τη χώρα για μέρες. Η Φίνος Φιλμ έκανε ένα ιδιαίτερο… αφιέρωμα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απόφαση δικαστή να αθωώσει έναν 66χρονο επιστάτη σχολείου ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος 17χρονης την οποία είχε «χουφτώσει».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν τα κατάφερε τελικά και πέθανε ο 12χρονος που είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα. Μάλιστα, νωρίς το πρωί έγινε γνωστό πως το παιδί ήταν εγκεφαλικά νεκρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos