deyap new 252

calypso new 256

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ (629)

Το πεπόνι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού και σχεδόν σίγουρα δεν λείπει από κανένα ελληνικό νοικοκυριό. Ωστόσο, (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η αλευρόπιτα είναι μια παραδοσιακή πίτα από την περιοχή του Ζαγορίου. Μια συνταγή για ένα χυλό που ψήνεται στο φούρνο, γίνεται στο πι και φι και γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υπάρχουν κάποια φαγητά που είναι ταυτισμένα με το καλοκαίρι. Ενα από αυτά, αδιαμφισβήτητα, οι ντομάτες με αυγά. Η κλασική συνταγή της γιαγιάς λοιπόν... (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πώς αποθηκεύω τα τρόφιμα στο ψυγείο για να συντηρηθούν σωστά; Πού μπαίνει το κάθε τι; (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Αυτό που γνωρίζαμε και εφαρμόζαμε μέχρι σήμερα, είναι ότι οι φράουλες δεν πρέπει να πλένονται πριν την κατανάλωση τους, για να μην χαλάσουν. Τώρα, ένα νέο tip με νερό και μάλιστα ζεστό, φαίνεται ότι είναι το μυστικό για να διατηρούνται φρέσκες για περισσότερο. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μπορεί η καραντίνα να τελείωσε, η συνεχής ανταλλαγή συνταγών και τα κουζινομαγειρέματα όμως συνεχίζονται. Και τώρα ήρθε η ώρα για μια εύκολη πίτσα! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Φτιάχνεται πολύ εύκολα, πίνεται πολύ ευχάριστα κι είναι ωραία ιδέα για τις ανοιξιάτικες μέρες (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η καραντίνα συνεχίζεται και επομένως και τα κουζινομαγειρέματα. Ακολουθεί μια εύκολη, γευστική συνταγή καραντίνας για εύκολη τυρόπιτα στο τηγάνι. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κάθε Μεγάλη Παρασκευή όλα τα σπίτια στην Πάρο φτιάχνουν την ταχινόσουπα. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κάθε Πάσχα παραδοσιακά τη Μεγάλη Πέμπτη βάφουμε τα κόκκινα αυγά. Εδώ σας έχω όλα τα μυστικά για το σωστό βάψιμο των αυγών, το βράσιμο και το γυάλισμα, για να έχετε στο Πασχαλινό σας τραπέζι τα ωραιότερα Πασχαλινά αυγά. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι παλαιότεροι στην Πάρο, θα θυμούνται σίγουρα τις παραδοσιακές νοικοκυρές να φτιάχνουν το Σάββατο του Λαζάρου τα περίφημα λαζαράκια, τα ανθρωπόμορφα δηλαδή ψωμάκια που ψήνονταν την ημέρα αυτή με αγάπη στους ξυλόφουρνους του νησιού! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τα πιο αφράτα, γεμάτα κόρδες και φουσκωτά Πασχαλινά τσουρέκια που έχετε φτιάξει είναι αυτά. Φανταστική συνταγή βήμα βήμα. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos