Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 02:25

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την απάνθρωπη δολοφονία της Mahsa Amini στο Ιράν, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι κομματικές ανακατάξεις, αλλά και η άποψη των πολιτών για τα ελληνοτουρκικά και τη λειτουργία της ΕΥΠ παρουσιάστηκαν στο 2o μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης της MRB, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας το Σάββατο θα ξεκινήσει με ηλιοφάνεια, καλή διαύγεια και ορατότητα. Λίγα σύννεφα θα έχουμε στην περιοχή της Κρήτης τις πρώτες πρωινές ώρες τα οποία σχετικά σύντομα θα διαλυθούν και θα επικρατήσει λιακάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η αμφισβήτηση από την πλευρά της Τουρκίας της ελληνικής κυριαρχίας των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου αποτελεί για εμένα, αλλά και όλους τους Έλληνες κόκκινη γραμμή, δεν θα την ανεχθούμε, είναι ανυπόστατη και απαράδεκτη» διαμήνυσε από το βήμα της 77ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Πολιτιστική Εταιρεία Cherry Tree production & creation σε συνεργασία με την Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ επιβιβάζονται από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και κάθε Σάββατο στις 11.00 π.μ. στο Θεατρικό Βαγόνι και προσκαλούν τους μικρούς θεατές στο παιδικό θεατρικό εργαστήριο «Θεατροπαιχνιδίσματα στο μαγικό βαγόνι».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Δήμος Πάρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια σημαντική χρηματοδότηση δημοτικών έργων. Συγκεκριμένα, κατόπιν αιτήματος του Δήμου Πάρου, που ικανοποιήθηκε με ενέργειες του κ. Γιώργου Καραγιάννη, Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιου για τις Υποδομές,τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, εγκρίθηκε το ποσό των 850.000 ευρώ για το έργο «Αποκατάσταση και Συντήρηση Οδικού Δικτύου Δήμου Πάρου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 14:48

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Ρουμανία

Το ενδιαφέρον και σήμερα, Παρασκευή (23/09), όπως και τις προηγούμενες μέρες, εστιάζεται στους αγώνες εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, το Nations League και οι αναμετρήσεις του δεσπόζουν στο κουπόνι, τις οποίες βρίσκετε με πολλές στοιχηματικές επιλογές και ανταγωνιστικές αποδόσεις στο pamestoixima.gr.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 14:33

θαλάσσια διακομιδή από Τήνο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ - Τ/Ρ ''ΝΗΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25, 78χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos