Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Για πρώτη φορά, εδώ και χρόνια, Ισραηλινός ηγέτης αναφέρεται στη λύση δύο κρατών. Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ, μίλησε, ειδικότερα, για μια λύση δύο κρατών στο ζήτημα της ισραηλινοπαλαιστινιακής σύγκρουσης, που μαίνεται εδώ και δεκαετίες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 13, 44, 27, 7, 14 και Τζόκερ το 17

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πώληση του δικτύου των ΑΤΜ που βρίσκονται εκτός τραπεζικού καταστήματος εξετάζουν οι τράπεζες σε μια προσπάθεια να περιορίσουν περαιτέρω τα λειτουργικά τους έξοδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως έχει ανακοινωθεί αναστέλλεται η επιβολή αυξημένης συμμετοχής σε όσους δεν εγγράφονται στον προσωπικό γιατρό μέχρι την 01.12.22 όποτε και θα έχουν ενταχθεί όλες οι ειδικότητες στο θεσμό και θα υπάρχει επάρκεια γιατρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα ρεβίθια είναι ένα όσπριο πολυμορφικό. Γίνονται σούπα, πουρές, τρώγονται σκέτα ή παρέα με κάποια πρωτεΐνη, γίνονται κεφτές.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μπορεί να έχουν περάσει κάποιες ημέρες από την ολοκλήρωση του Ευρωμπάσκετ αλλά η FIBA συνεχίζει να κάνει "θέμα" τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στις 7,5 μονάδες (με αναγωγή επί των εγκύρων) προσδιορίζει την διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η εταιρεία MRB, σε μέτρηση που πραγματοποιήθηκε μετά από τις εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την ώρα που οι αναταραχές στο Ιράν με φόντο τον θάνατο της 22χρονης Μαχσά Αμινί - πέθανε ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση επειδή δεν φορούσε σωστά τη μαντήλα - ο πατέρας της Μαχσά Αμινί ξέσπασε κατηγορώντας τις αρχές ότι ψέυδονται για τις συνθήκες θανάτου της κοπέλας. 
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 15:45

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 15:43

Ανακοίνωση Κέντρου Υγείας Πάρου

Αύριο Παρασκευή 23/9/2022 το Ιατρείο της Μάρπησσας δεν θα λειτουργήσει λόγω συνοδείας ασθενούς από τον ιατρό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos