Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 00:12

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Eurobasket 2022: Σε ένα ματς εξαιρετικής ποιότητας, η Ισπανία κατάφερε να υποτάξει τον Ντένις Σρέντερ και την παρέα του με σκορ 96-91 και πήρε την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, η οποία συνέτριψε νωρίτερα την Πολωνία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

 Eurobasket 2022: Μετά από την αποτυχία της το 2017, η Γαλλία επέστρεψε δριμύτερη και δείχνει έτοιμη να κατακτήσει το τρόπαιο την Κυριακή 18/9.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά την Ελίνα Τζένγκο (στην κατηγορία Rising Star) και τον Μίλτο Τεντόγλου, ακόμη μία ελληνική παρουσία υπάρχει στις υποψηφιότητες της EA για τους κορυφαίους του 2022 στον ευρωπαϊκό στίβο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Τα «Καπετανέικα», η συναρπαστική γιορτή της ναυτοσύνης, «άνοιξε πανιά» κι εφέτος στη Νάουσα, για να γοητεύσει και πάλι τον κόσμο μυώντας τον στην καταπληκτική εμπειρία επαφής με τον κόσμο της θάλασσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προβάδισμα 9,4 ποσοστιαίων μονάδων έχει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πανελλαδικής δημοσκόπησης της Opinion Poll.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, προτίθεται στο αμέσως προσεχές διάστημα να θέσει στην τοπική ατζέντα αλλά και στους υψηλά ιστάμενους αρμοδίους της κεντρικής πολιτικής σκηνής, το ζήτημα του μοντέλου της τουριστικής ανάπτυξης που επιβάλλεται να ακολουθήσει η Πάρος αλλά και τα άλλα νησιά του Αιγαίου γενικότερα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότεροι από 700.000 πολίτες έχουν εγγραφεί στο νέο θεσμό του προσωπικού ιατρού μέσω των φαρμακείων από τις 5:00μ.μ. του απογεύματος της περασμένης Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ελαστικές σχέσεις εργασίας και με την παροχή στεγαστικών λύσεων αναμένεται να προσπαθήσει το Υπουργείο Υγείας να αντιμετωπίσει την υποστελέχωση των νησιών σε υγειονομικό ανθρώπινο δυναμικό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos