Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Αυξάνεται το πλαφόν στη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης από τα 750 στα 800€, ενώ η κυβέρνηση σχεδιάζει να αυξήσει και το περιουσιακό κριτήριο με το οποίο θα ορίζονται οι δικαιούχοι. Δηλαδή λόγω των αντικειμενικών αξιών θα οριστεί νέο περιουσιακό όριο στα 200.000 ευρω απο 180.000 σήμερα για να μην κόβονται δικαιούχοι από τις νέες αντικειμενικές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα, ενδιαφέροντα στοιχεία στα σημαντικά ευρήματα που έχουν ήδη βρεθεί τα προηγούμενα χρόνια πρόσθεσε η φετινή ανασκαφική έρευνα  στο Δεσποτικό, την νησίδα των Κυκλάδων που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή, οι αρχαιρεσίες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, για την ανάδειξη των εκπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΙΣΑ, των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Πρώτη παράταξη, αναδείχθηκε η ΔΗΚΙ-ΙΣΑ που πέτυχε αυτοδυναμία με ποσοστό 50,64% ανάμεσα σε 11 παρατάξεις για τον ΙΣΑ και τον ΠΙΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, του βασικού μετόχου της Lamda Development Σπύρου Λάτση που λόγω ανωτέρας βίας, όπως ο ίδιος είπε, απηύθυνε διαδικτυακά από την Ελβετία χαιρετισμό , του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρεία Οδυσσέα Αθανασίου, υπουργών, εκπροσώπων της Εκκλησίας, των κομμάτων και της τοπικής αυτοδιοίκησης έγιναν τα επίσημα εγκαίνια του Ελληνικού, του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξηση της διαφοράς μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,6% καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της ALCO που παρουσιάστηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιοδεία στην Πάρο, τη Νάξο και την Αμοργό πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου συμμετείχε σε πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, αλλά είχε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς και κατοίκους των νησιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2022 16:34

Το μαγικό πινέλο της Νουρ

Η Παιδική Σκηνή της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ ανανεώνει την επιτυχημένη της συνεργασία με την ταλαντούχα ομάδα ΒίΔα και παρουσιάζει τη χειμερινή θεατρική σεζόν 2022-23 τη νέα, πρωτότυπη θεατρική παράσταση «Το μαγικό πινέλο της Νουρ» για παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών, στο ξεχωριστό Θεατρικό Βαγόνι του μοναδικού Τρένου-Θεάτρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης που θα πραγματοποιηθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ2022και ώρα 12.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πάρου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με Δελτίο της Ε.Μ.Υ ισχύει απαγορευτικό τη Δευτέρα 17/10/2022. Ως εκ τούτου τα δρομολόγια των πλοίων μας, θα διαμορφωθούν ως ακολούθως :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γενική αίσθηση στην Πάρο είναι ότι η φετινή τουριστική σεζόν για τους μήνες Μάιο – Σεπτέμβριο 2022, ήταν αποδοτικότερη συγκριτικά με την αντίστοιχη περίοδο της προ πανδημίας χρονιάς – ρεκόρ για τον τουρισμό, δηλαδή το 2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos